Cautare

1323 de rezultate pentru "liviu radulean" (3.27 secunde)
Gabriela Antoniu) Liderul PSD Liviu Dragnea spune ca fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor si chiar isi doreste sa ocupe aceasta functie, cei doi urmand sa aiba o intalnire in zilele urmatoare.
Liviu Dragnea a anuntat ca PSD are majoritate singur in 14 consilii judetene, in 11 poate face majoritate cu Alianta Liberalilor si Democratilor, iar in 2 cu ALDE si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.
De doua ori sah mat (Autor:Sorin Rosca Stanescu) Cu o viteza uimitoare, premierul Dacian Ciolos este inghesuit de catre Liviu Dragnea in coltul tablei de sah. ... La propunerea lui Liviu Dragnea, majoritatea PSD, intr-un timp record, a devenit autoarea unei premiere absolute in istoria Parlamentului Romaniei.
Dragnea si Grindeanu, la ceremonia de inaugurare a lui Trump Administratia republicana a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, presedinte PSD, si Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie.
Liviu Dragnea si premierul desemnat Sorin Grindeanu au anuntat componenta noului guvern: Sevil Shhaideh - vicepremier Liviu Dragnea a anuntat cine sunt ministrii propusi sa faca parte din Guvernul pentru care premierul desemnat Sorin Grindeanu va cere votul de investitura in Parlament. Sinteza declaratiilor lui Liviu Dragnea:
Florin Puscas ) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat in SUA, la ceremonia de inaugurare a mandatului de presedinte a lui Donald Trump, al 45-lea presedinte american. Alaturi de Liviu Dragnea, la eveniment va participa si premierul Sorin Grindeanu.
Adversarii lui Liviu Dragnea recunosc ca liderul roman a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump petreanu.ro informeaza: Semnificatia pozelor Trump-Dragnea Liviu Dragnea a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump, nu se poate nega asta.
Lucian Negrea) Fostul copresedinte al USL, Crin Antonescu, reactioneaza la dezvaluirile lui Victor Ponta, conform carora Liviu Dragnea ar fi fost cel care a negociat pactul de coabitare.
Dan Barbu) De cateva saptamani asistam la un adevarat razboi politic, presarat cu acuzatii, reprosuri, dezvaluiri din trecutul mai mult sau mai putin apropiat, intre Victor Ponta si Liviu Dragnea.
De asemenea, in lumina noului Dosar Tel Drum, Oprea - care este informat, punctual, de situatia din PSD, prin intermediul apropiatului sau Eugen Nicolicea, presedintele comisiei Juridice din Camera Deputatilor - este convins ca Liviu Dragnea va pierde curand sefia partidului.
De asemenea, se stimuleaza importurile si vor trebui gasite, in contextul adincirii deficitului de cont, noi surse de finantare a bugetului”, spune Liviu Voinea, director de cercetare al Grupului de Economie Aplicata (GEA).
Am vazut ca viitorul spre asta tinde“, a declarat Liviu Cioana, directorul general al MITLIV, care a explicat ca prima conexiune cu materialele de constructii a avut-o în 1995, dintr-o colaborare cu un actual concurent.
Fabricarea autoturismelor a reînceput de joi, cu angajati din schimburile unu si doi, producându-se în total 85 de vehicule, fata de o cadenta de 61 pe ora, cât avea uzina înainte de greva, a declarat directorul de comunicare al companiei, Liviu Ion.
Liviu Marian Pop, senator PSD, considera ca Victor Ponta conduce Romania pe drumul cel bun.
CGMB a aprobat exproprierile pentru Fabrica de Glucoza, Ciurel si Liviu Rebreanu Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in sedinta de joi, exproprierile pentru supralargirea soselei Fabrica de Glucoza, reabilitarea bulevardului Liviu Rebreanu si realizarea Penetratiei Splaiul Independentei - Ciurel - A1.
Alegerea lui Liviu Dragnea a fost rezultatul unui proces democratic, si NU expresia vointei mele. ... Ceea ce am spus despre Liviu Dragnea nu este un gest impotriva lui Victor Ponta.
- L-as ruga pe un ministru la care tin foarte mult, au fost perioade in care imi era chiar drag, l-as ruga sa vina mai des in Calarasi, asa cum trebuie sa vina mai des si in Teleorman, in Giurgiu, in Olt, in Dolj, pentru ca sunt judete dunarene, cu un pamant foarte bogat si cu un potential foarte bogat, dar cetatenii din aceste judete nu beneficiaza de toata bogatia acestui pamant asa cum ar trebui, a declarat la Calarasi Liviu Dragnea.
Pana la urma, ne intereseaza sa joace toti, sa capete experienta si sa acumuleze si la nivel de pregatire fizica", a comentat Liviu Andries.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
Liviu Nistoran, la lansarea tabletei Evolio Neura:
google-analytics.com